21/7
13:00

Vi söker en driven och utvecklingsinriktad tränare till U19 och NIU

Vill du arbeta i en expansiv förening med goda utvecklingsmöjligheter och stort engagemang? I Degerfors IF får du möjlighet att jobba i en unik och anrik klubb som kombinerar elitfotboll med familjär småortsanda.

Degerfors IF och Degerforsgymnasiet har som mål att utveckla NIU till ett självklart val för alla som vill kombinera gymnasiestudier med elitsatsning på fotboll. Du kommer vara en del av vårt akademiteam och det innebär också ett nära samarbete med såväl ungdoms- som A-lagsverksamheterna. Degerfors IF har en tydlig utbildningsplan som alla tränare ska följa.

Arbetsuppgifter

I rollen som tränare är din övergripande uppgift att leda vårt akademilag U19. Du kommer även inneha rollen som utvecklingschef för 16-19 år vilket bland annat innebär att du har en viktig roll för övriga akademitränares utveckling och framsteg. 50% av tjänsten innebär undervisning på Degerforsgymnasiets NIU-utbildning inriktning fotboll.

Den andra halvan är du ansvarig för U19-laget vilket innefattar planering för träning och match, videoanalys samt individuell feedback till spelare. Du har en nyckelroll i organisationen eftersom du ansvarar för föreningens äldsta akademilag. Detta innebär ett nära samarbete med A-lagets tränare gällande övergångsspelare och U21-laget. Du är direkt underställd akademichef och blir en del av vårt team kring akademilagen och även kansliet.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har UEFA A-utbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du är utbildad lärare och/eller har målvaktstränarutbildning utöver UEFA. Du trivs i att driva processer framåt och du kan arbeta enskilt såväl som i grupp. Du är skicklig på att motivera och skapa goda relationer med såväl spelare/elever samt övriga du möter. Eftersom tjänsten innebär videoanalys förutsätter vi att du har erforderlig digital mognad och att du ser teknik och data som en naturlig utveckling för modern elitfotboll.

Som person är du energisk och driven och utvecklingsfokuserad, du ser till att få saker gjorda.  Det är viktigt att du under intensiva perioder kan behålla strukturen i arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetstiderna kan variera. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Omfattning: Heltid.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.

Ansökningsperiod: senast den 4 december 2022.

Tillträde: 1 januari 2023, eller enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan till: rekrytering@degerforsif.se

Vid frågor, kontakta oss via e-post: rekrytering@degerforsif.se  

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF