Klubb 100

Styrelsen i Klubb 100 har beslutat att sponsra Degerfors IF:s damlag under 2022, detta innebär att du som medlem i Klubb 100 får fri entré på dammatcherna.


Degerfors IF:s Klubb 100 bildades i oktober 1983. Vi har under åren varit med om det mesta, från degradering till division 2 med påföljande gastkramande uppgörelse med Krylbo och Fjugesta till allsvenskt avancemang och cupvinnarcup mot Parma. Vi kommer att finnas kvar om det, vilket högre makter förbjuder, åter skulle bli dags att styra kosan mot Fjugesta (härmed självfallet intet ont sagt om detta utmärkta lag). Vi betraktar oss som ett järngäng som uthärdar allt. Andra menar att vi inte begriper bättre.

På olika sätt försöker vi stödja huvudföreningen. Det sker genom ekonomiska bidrag såsom hjälp vid spelarköp m.m. Vi strävar också efter att knyta kontakter på olika plan samt att stötta moraliskt om så skulle erfordras.

DIF-supporters (herrar och damer) är med liksom gamla spelare och tränare som Tord Grip, Sven-Göran Eriksson, Åke Klintberg, Agne Andersson, Anders Asplund m.fl.

Till medlemmar i Klubb 100 erbjuder vi en fotbollsresa varje år till ett bra pris där vi har mycket roligt, vi har vår mycket berömda klubbstuga där man kan träffa medlemmar över en pilsner, kaffe eller korv. Medlemskort krävs för inträde och du får ta med en gäst. Förhandsinformation om det som sker i föreningen av ordförande/tränare ingår också.

Vår huvudsakliga informationskanal är Facebook där vi heter Klubb 100 – Degerfors IF fotboll.

En speciell medlemsnål pryder våra rockslag! Sist men inte minst: allt överskott går oavkortat till Degerfors IF.

Frågor? Kontakta oss på klubb100@degerforsif.se

Styrelse Klubb 100

Ordförande: Mats Fransson
Ledamöter: Ann-Sofie Malm, Sven-Eric Ericsson, Lennart Lind, Yrjö Toivonen och Patrik Norlin
Styrelsesuppleanter: Per Westerlund, Sven Olof Reinholdsson
Revisorer: Thomas Landmark, Anders Eriksson
Suppleant: Anders Nygren
Valberedning: Jan Lilja, Göran Sjöström

Rulla till toppen