23/9
15:00

Vi presenterar #21 Rasmus Alm

Degerfors IF har nöjet att presentera ett av säsongens nyförvärv Rasmus Alm 23 år, han kommer närmast från Brommapojkarna och är en offensiv spelare som redan presenterat sig på planen under försäsongen. Här berättar Rasmus om sitt personliga mål inför varje match och självklart har han också en hälsning till DIF supportrarna!

Beskriv dig själv som spelare med tre ord…
Oj, snabb, ettrig och klurig kanske…

När bestämde du dig för att fotbollen skulle bli din karriär?
Då var jag nog rätt så ung, kanske var jag runt tio år när jag bestämde mig för att satsa på fotbollen och jag började märka att det gick bra liksom.

Vad är din personliga målsättning med säsong 2019?
Jag har alltid haft som mål att jaga poäng i varje match jag spelar, sedan kan det vara ett lite högt uppsatt mål men för mig personligen så är det mitt mål.

Vad gör du på fritiden?
Jag tillbringar min fritid med familjen, jag tränar och hänger med killarna i laget, så enkelt bara, inget komplicerat.

Favoritmat?
Det är så mycket ju (skratt), men en köttbit är aldrig fel och jag lagar gärna maten själv.

Vad lyssnar du helst på för musik?
Det får bli hipp hopp.

Senast sedda film?
Ja, vad fasiken hette den då? Vi såg den härom veckan, man kunde se mycket reklam för den på sociala medier, där alla gick omkring med ögonbindel… (filmen heter Bird box och Sandra Bullock har huvudrollen). Jag trodde den skulle vara mycket bättre i och med att alla snackade om den…

En hälsning till DIF supportrarna?
Kom ut och stötta oss, vi tror på oss själva och vi vill att ni också tror på oss, då kommer säsongen att bli skitbra!

Följ Rasmus på Instagram: @rasmusalm

Välkommen till Degerfors IF Rasmus!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Med bara 23 dagar kvar till hemmapremiären då Degerfors IF hälsar J-Södra välkomna till Stora Valla, är det hög tid att köpa din biljett redan nu!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF