12/11
15:00

Vi presenterar #2 Gustav Granath

Degerfors IF har nöjet att presentera ytterligare ett av säsongens nyförvärv. Gustav Granath 22 år, kommer närmast från Skövde AIK och har tidigare varit i Degerfors och provspelat, Gustavs pappa Morgan är kusin med Jonas Granath som spelade i Degerfors under 90-talet. Här berättar Gustav om sin personliga målsättning och att han alltid velat spela fotboll på heltid…

Beskriv dig själv som spelare med tre ord…
Ja… Jag skulle vilja säga att jag är en smart fotbollsspelare, snabb och passningssäker.

När bestämde du dig för att fotbollen skulle bli din karriär?
Jag har alltid velat bli fotbollsspelare på heltid men det kan vara för bara några år sedan då jag slutade skolan och ville verkligen satsa på att få spela.

Vad är din personliga målsättning för säsongen?
Att jag får spela så mycket som möjligt och kunna bidra till så mycket som möjligt, bidra med poäng, fler segrar och färre förluster!

Vad gör du på fritiden?
Det är mycket vila på fritiden, innan jag kom upp hit till Degerfors så har jag jobbat mycket, så jag brukar käka lunch och fika tillsammans med killarna i laget.

Favoritmat?
Det är nog Tacos faktiskt! Jag tycker om att laga mat själv.

Vad lyssnar du helst på för musik?
Ja (skratt) jag lyssnar verkligen på allt! Jag har ingen speciell genre som jag lyssnar på utan jag blandar och ger där och tycker om det mesta.

Senast sedda film?
A Star is Born som jag såg alldeles nyligen.

En hälsning till DIF supportrarna?
Kom och se oss spela, vi hoppas att det kommer att bli ett bra år och tror att det ska komma mycket folk och se oss spela!

Följ Gustav på Instagram: @gusttavgranatth

Välkommen till Degerfors IF Gustav!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Nu är det 16 dagar kvar till årets hemmapremiär den 6 april, Du kommer väl? Säkra din biljett till matchen Degerfors IF – J-Södra genom att klicka här!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF