5/6
19:00

Transferfönstret står på vid gavel

Transferfönstret öppnades den 15 juli och idag står det klart att vår nr 21 Rasmus Alm säljs vidare till Elfsborg. Sportchef Patrik Werner informerar:

– Det är självklart tråkigt att tappa spelare men det är den verkligheten vi lever i och så har det varit under flera år, att när vi hittar bra spelare så försvinner dom och Rasmus har ju gjort en väldigt bra vår hos oss så det är klart att vi har vetat om att de har funnits intresse för honom. Det är ju en fjäder i hatten for oss igen, att vi har hittat och utvecklat en bra spelare som vi sedan kan sälja vidare så det är positivt men rent sportsligt är det jättetråkigt att tappa bra spelare hela tiden.

Rasmus Alm: Jag har bara varit i Degerfors under ett halvår men de har gjort väldigt mycket för mig och gett mig förtroende och att jag fick komma och vara den jag är och göra det jag är bra på, så tiden i Degerfors har varit mycket bra. Nu fick jag den här chansen hos IF Elfsborg och man vet inte om den chansen kommer igen och därför kände jag att jag ville hoppa på det tåget. Degerfors kommer för alltid att vara som ett andra hem för mig och min familj. Vi tackar vi Rasmus Alm för vårsäsongen i Degerfors IF och önskar honom lycka till i Elfsborg!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF