28/5
19:00

Supporterinformation: Sirius borta

På söndag spelar Degerfors IF mot IK Sirius på Studenternas IP. Nedan följer information som förhoppningsvis kan underlätta ditt besök i Uppsala.

Matchstart: Matchen börjar kl. 15:00 och entréerna öppnar en timme innan avspark. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Biljetter till bortastå köper du på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Biljettpriser: Vuxen: 189 kr. Student 139 kr. Ungdom 99 kr. Barn under 7 gratis.

Bortakort: Prickas av mot lista i entrén.

OBS! Studenternas IP är en kontantfri arena. Du kan betala med kort och Swish i kioskerna och biljettkassan. Vanligt kioskutbud finns på bortasektionen.

Entré bortasektion G/H

Bortasektionen är en ståplatssektion på arenans södra kortsida. Under läktaren finns ett serviceområde med kiosk och toaletter.

Inpassering till bortasektionen sker via G/H, på arenans södra kortsida ut mot bandyplan.
– Entrén öppnar 1 timme före avspark
– Visitation sker av Sirius Fotbolls publikvärdar
– Se till att säkra din biljett i god tid innan du kommer till arenan eller i mobilen

Matchbiljetten kan scannas direkt från mobilen. Tänk på att ha batterier i mobilen eller ha biljetten nedladdad i det fall som det är dålig mottagning. Dra upp ljusstyrkan på skärmen och undvik mobiltelefoner med sprickor då biljetten riskerar att inte kunna scannas.

Service bortasektionen

Mat och dryck: Kioskerna är öppna före, under och efter matchen.
Betalningsalternativ: Kort och swishbetalningar.
Ordinarie kioskutbud samt öl (3,5%).
Plats för funktionsvariationer: Ja.
Hiss: Ja, vid särskilda behov.
Toaletter: Ja.

Hitta till Studenternas IP

Klicka här för vägbeskrivning.

Parkering

Bussparkering för gästande supportrar finns strax söder om arenan, ett par minuters promenad längs med ån från bortaentrén. Parkeringsplatser för bilar finns inte i direkt anslutning till arenan. I närheten finns bl.a. Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan samt andra parkeringar i centrum. Klicka här för att se parkeringar i närområdet!

Buss

Stadsbussarna 3, 4 och 8 trafikerar hållplatsen ”Akademiska sjukhuset” på Sjukhusvägen, vid det nordvästra hörnet av Studenternas, och passerar alla Centralstationen. Dessutom stannar regionbussarna 100, 101 och 107 vid samma hållplats.

Gång

Kommer du med tåg kan du välja två vägar. 1: Från stationshuset går du rakt fram mot Fyrisån. Vid ån tar du först vänster, går sedan över ån och vandrar slutligen söderut längs åns västra sida genom Stadsparken. 2: gå till södra änden av perrongen. När du kommit ner för trapporna går du direkt till höger. Följ gatan ner till Fyrisån och snett till vänster finns en gångbro över ån. Promenadavståndet för båda vägarna är halvannan kilometer.

Övrig säkerhetsinformation

Respektera varandra och spelet på planen. Framförallt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

– Bangers
 Inkastade föremål
 Okontrollerad/olaglig pyroteknik
 Bråk på och utanför arena

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

Rökning: Rökning är inte tillåten inne på arenan.
Utrymningsvägar: Trappor måste hållas fria. Detta för att personal ska kunna jobba om en olycka sker.
Tryck inte på. Det blir ofta hårt tryck vid entréer innan match; köer bildas och vi ber er därför att komma i tid, ta det lugnt och visa respekt för – och omtanke om – såväl annan publik som personal.

Dessa föremål är ej tillåtna att ta med in:
All typ av mat och dryck (om den inte används i medicinskt syfte). Väskor större än 40 x 40 x 20 centimeter. Glas, burkar, aluminiumflaskor. Laserpennor. Selfiepinnar. Drönare. Skjutvapen, knivar eller vapen av något slag. Alkohol. Olagliga droger. Skateboards, hoverboards eller andra personliga fritidsfordon. Djur (som inte hjälper gäster med funktionshinder). Alla enheter som kan störa publik eller arrangemang. Hjälmar. Masker (som inte avser att förhindra smittspridning). Projektiler som frisbees eller fotbollar. Aerosolburkar. Pyroteknik. Synliga obscena, oanständiga eller olämpliga kläder. Paraplyer. Stativ eller annan professionell kamerautrustning samt videokameror eller annan utrustning avsedd för video- och/eller ljudinspelning.

Service

Personal: SLO från Degerfors IF finns på plats före, under och efter matchen.
Publikvärdar finns i vanlig ordning på plats på och vid alla läktare med publik, och dessa kan kontaktas för hjälp och info.
Ordningsvakter finns på plats både för hjälp med service och för upprätthållande av ordning.

Vid frågor eller funderingar kontakta Degerfors IF:s SLO Kalle Stark på kalle.stark@degerforsif.se.

Vi ses i Uppsala! Framåt Bruket!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF