15/6
15:00

Supporterinformation: Örebro borta

Imorgon är det dags för årets första länsderby. Nedan hittar du information som kan underlätta din vistelse i Örebro.

Med anledning av det höjda säkerhetsläget råder totalt väskförbud på större idrottsevenemang.  Undantag ges av medicinska skäl samt barns skötväska. Tag kontakt med hemmalaget om du behöver ha med väska in på arenan. Notera att ingen väskförvaring finns på arenan.

Matchstart: Matchen börjar kl. 19:05 och entréerna öppnar 60 minuter innan avspark. Kom i mycket god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Biljetter till bortastå: Köpes online på oskfotboll.ebiljett.nu.

Bljettpriser bortasektionen: Ståplats 150 kr för vuxen, 100 kr för pensionärer, studenter och ungdomar 16-17 år. Barn under 15 går in gratis men behöver biljett. Sittplats 225 kr för vuxen, 200 kr för pensionärer, studenter och ungdomar 16-17 år. Barn under 15 går in gratis men behöver biljett.

Bortakort: Prickas av mot lista i entrén.

Uppladdning och viktiga hålltider

Degerfors supportrar laddar inledningsvis upp på Bosna för att sedan ta buss till Striker i Örebro. Striker ligger på Drottninggatan 12 i Örebro.

12:00 Bosna öppnar.

14:00 De första supporterbussarna rullar från Bosna mot Örebro. För övriga hålltider vad gäller Vulkanernas supporterbussar, se information på Vulkanernas webbplats.

15:00 Striker öppnar. Buffé och dryck till rabatterat pris finns.

Ca 18:00 Supportermarsch mot Berhn Arena. Håll ihop och lyssna på instruktioner från SLO, polis och Vulkanerna.

19:05 Avspark.

OBS! Behrn Arena är en kontantfri arena. Du kan betala med kort och Swish i kiosken. Vanligt kioskutbud finns på bortasektionen.

Se matchen på TV: Discovery+ visar alla matcher från Allsvenskan och Superettan.

Se matchen med andra röd-vita på distans:

I Degerfors: Restaurang Bosna visar som alltid DIF:s bortamatcher.

I Karlskoga: Restaurang Striker på Värmlandsvägen 8 visar matchen.

I Stockholm: Restaurang Dagobert på Roslagsgatan 7 visar matchen.

Hela Östra läktaren till Degerfors förfogande

Degerfors supportrar kommer att husera på den Östra läktaren (sektionerna Q, R, S, T och ståplats). Läktaren rymmer 2400 personer (1100 ståplats, 1300 sittplatser).

För Degerforssupportrar är det Entré 3 som gäller. All publik kommer att visiteras.

Se till att säkra din biljett i god tid innan du kommer till arenan eller i mobilen. Matchbiljetten kan scannas direkt från mobilen. Tänk på att ha batterier i mobilen eller ha biljetten nedladdad i det fall som det är dålig mottagning. Dra upp ljusstyrkan på skärmen och undvik mobiltelefoner med sprickor då biljetten riskerar att inte kunna scannas.

Service bortasektionen

Mat och dryck: Kioskerna är öppna före, under och efter matchen.
Betalningsalternativ: Kort och Swish.
Ordinarie kioskutbud samt öl (3,5%).
Plats för funktionsvariationer: Ja.
Toaletter: Ja.

Hitta till Behrn Arena

Behrn Arena är belägen på Rudbecksgatan 52E, 702 23 Örebro. Klicka här för detaljerad vägbeskrivning som utgår från Degerfors.

OBS! Det är kraftigt begränsat med parkeringar runtom Behrn Arena. Vi rekommenderar dig som tar bilen att parkera en bit därifrån och promenera till arenan.

Övrig säkerhetsinformation

Respektera varandra och spelet på planen. Framförallt är det oacceptabelt med beteende som utsätter publik, personal och spelet på planen för risker, vilket till exempel handlar om:

– Bangers
 Inkastade föremål
 Okontrollerad/olaglig pyroteknik
 Bråk på och utanför arena

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

Rökning: Rökning är inte tillåten inne på arenan.
Utrymningsvägar: Trappor måste hållas fria. Detta för att personal ska kunna jobba om en olycka sker.
Tryck inte på. Det blir ofta hårt tryck vid entréer innan match; köer bildas och vi ber er därför att komma i tid, ta det lugnt och visa respekt för – och omtanke om – såväl annan publik som personal.

Dessa föremål är ej tillåtna att ta med in:
Väskor. All typ av mat och dryck (om den inte används i medicinskt syfte). Glas, burkar, aluminiumflaskor. Laserpennor. Selfiepinnar. Drönare. Skjutvapen, knivar eller vapen av något slag. Alkohol. Olagliga droger. Skateboards, hoverboards eller andra personliga fritidsfordon. Djur (som inte hjälper gäster med funktionshinder). Alla enheter som kan störa publik eller arrangemang. Hjälmar. Masker (som inte avser att förhindra smittspridning). Projektiler som frisbees eller fotbollar. Aerosolburkar. Pyroteknik. Synliga obscena, oanständiga eller olämpliga kläder. Paraplyer. Stativ eller annan professionell kamerautrustning samt videokameror eller annan utrustning avsedd för video- och/eller ljudinspelning.

Service

Personal: SLO från Degerfors IF finns på plats före, under och efter matchen.
Publikvärdar finns i vanlig ordning på plats på och vid alla läktare med publik, och dessa kan kontaktas för hjälp och info.
Ordningsvakter finns på plats både för hjälp med service och för upprätthållande av ordning.

Vid frågor eller funderingar kontakta Degerfors IF:s SLO Kalle Stark på kalle.stark@degerforsif.se.

Vi ses i Örebro! Framåt Bruket!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF