12/11
15:00

Storseger mot Linköping

Degerfors herrar vann sin första match för året. Det blev hela 6-1 mot FC Linköping City under lördagseftermiddagen. Redan efter fem minuter tog hemmalaget ledningen genom ett mål av nyförvärvet Villiam Dahlström. Gästerna kvitterade kort därefter, men sedan rullade det bara på för DIF. Efter 23 minuter gav Dahlström Degerfors ledningen ännu en gång. Ett par minuter senare var det dags för ytterligare ett nyförvärv att presentera sig. Den här gången var det Johan Bertilsson som nätade efter förarbete av Victor Edvardsen. I 38:e minuten fick Edvardsen själv göra mål och Degerfors kunde gå till pausvila med en 4-1-ledning. I den andra halvleken gjorde sedan Emil Portén två mål.

Här nedan kan du se Villiam Dahlström och Tobias Solberg kommentera matchen.