5/6
19:00

Rob Inc underhåller på Gratismatchen

Under Gratismatchen på Stora Valla på lördag då Degerfors IF hälsar Halmstad BK och publiken välkomna kommer Degerfors egen Robert ”Rob Inc,” Warnqvist att underhålla med en hel del upptempolåtar för att peppa publiken och laget till vinst. Gratis inträde, fotbollsturnering, underhållning, mat och dryck i gott rödvitt sällskap och mycket mer. Vi tog ett par ord med Rob Inc inför lördagens match…

Berätta lite om din relation till Degerfors IF…
Ja den relationen började tidigt, jag spelade fotboll själv från att jag var fem år fram tills jag var sjutton år. På den tiden fanns det två ungdomssektioner, så jag spelade själv i Strömtorp, men på Valla har jag varit sedan fem års ålder för att se allt ifrån div. 3 till Allsvenskan. Jag är nästan uppvuxen på Stora Valla och har alltid varit där för att se på fotboll.

Varför är det så viktigt att man kommer ner till Valla på lördag?
Dels är det viktigt att de kommer, för ju fler som går genom spärrarna på Valla, desto mer pengar kommer in till föreningen. Att se gratis elitfotboll kommer att väcka upp många fler människors intresse för att fortsätta följa Degerfors vidare i serien under året, så Gratismatchen är en jättebra idé och en win, win situation!

Nu står du som underhållare före match, i halvlek och förhoppningsvis under Winning Hour, vad kommer du att bjuda publiken på? Ja, det kommer att bli en hel del klassiker men självklart får vi se vilken typ av publik det är och därifrån väljer jag vad jag spelar. Helt klart blir det en del upptempolåtar så att publiken kommer igång och blir det Winning Hour så brukar alla vara glada och då är det bara att ösa på!

När du säger klassiker, vilka låtar menar du då?
Det är ganska många låtar men jag kör allt ifrån Creedence till Queen, ett brett spektrum. Under Winning Hour så brukar jag köra We are the Champions till exempel.

Vad är en typisk fotbollslåt enligt dig?
Det kan kanske vara en Marcoolio-låt som In med bollen i mål eller något sådant med mycket party och så.

Så inte ”bara” elitfotboll på Valla på lördag alltså. Rob Inc underhåller förematch, i halvlek och förhoppningsvis under Winning Hour. Hjärtligt Välkommen till Stora Valla på lördag. Spärrarna öppnar 12:30 men Parafotbollsturneringen börjar redan kl 10:00 på A-plan. Var med som bidragsgivare du också, Swisha ditt bidrag till 1234595989 och glöm inte att skriva Gratismatchen i ditt meddelande!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF