2/4
15:00

Joel Daniel lämnar föreningen

Den nigerianske mittfältaren Joel Daniel, 21, har avslutat sitt kontrakt med Degerfors IF i förtid och lämnade föreningen idag, torsdag.

– Joel kom till mig för att diskutera möjligheten att bryta kontraktet och åka hem tidigare. Han hade ett utgående avtal och var skadad, så vi kände att om han ville åka hem fanns det ingen anledning att stoppa honom under de få veckor som återstod. Jag sa att han skulle fundera några timmar till för att verkligen känna sig säker men han kom tillbaka nästan direkt och sa att han ville hem. Allt gick snabbt och avtalet är brutet från och med idag. Han flyger till Nigeria nu under eftermiddagen, säger sportchef Patrik Werner.

Totalt blev det tre säsonger och 15 seriematcher i den rödvita tröjan. Joel Daniel sista framträdande för Degerfors blev cupmötet med FC Stockholm Internazionale. En match han tyvärr fick lämna tidigt då han alltså ådrog sig en skada.

– Vi hade förhoppningar på att han kanske skulle bli en startspelare under de här åren. Laget har blivit bättre och då har han inte riktigt lyckats slå sig in även om han själv också blivit bättre och bättre. Han har haft en bra tid här men blev inte ordinarie. Joel har hela tiden uppträtt professionellt och varit duktig på alla sätt. Det är bara för oss att tacka för hans insatser och önska honom lycka till, säger Werner.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF