12/11
15:00

Information om årskorten 2024

Vid den här tiden på året lanserar Degerfors IF i vanliga fall årskorten för kommande säsong. I år ser läget lite annorlunda ut och det återstår några detaljer innan vi kan släppa korten till försäljning.

De årskortsplatser som inledningsvis släpps till försäljning är ståplats och sittplatser på huvudläktaren. De årskorten räknar vi med att kunna lansera inom de närmaste dagarna, så att du kan unna dig själv eller någon du tycker om den perfekta julklappen.

Eftersom vi inte vet när den nya läktaren kommer att vara färdigställd, så kan vi inte sälja de sittplatserna i förtid. Vi vet inte heller exakt hur läktaren kommer att utformas. Degerfors kommuns upphandling av läktaren ska vara klar inom de närmaste veckorna och vi kommer därefter att ha en prognos. Om läktaren kan stå klar till hemmapremiären av Superettan 2024 eller åtminstone våren (med ett stort antal hemmamatcher kvar), så kan vi komma att släppa årskort där också.

Du som har årskort på huvudläktaren sedan tidigare kommer naturligtvis att få möjligheten att behålla din plats för 2024.

Vi kommer att gå ut med information så fort vi släpper årskorten. Håll utkik här på degerforsif.se och i våra sociala medier.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF