12/11
15:00

Inför GAIS-matchen

Imorgon måndag den 24 juni åker Degerfors IF till Gamla Ullevi och spelar sin 14e omgång av Superettan 2019. Motståndet heter förstås GAIS och avspark sker kl 19:00. Stefan Jacobsson inför matchen…

En fantastisk vinst senast mot Västerås hemma…
Ja väldigt värdefull och framförallt viktigt, så det kändes skönt att få vinna och dessutom att få vinna på Stora Valla igen, det var ju ett tag sedan vi gjorde det.  

Förra säsongen fick vi med oss två oavgjorda resultat mot GAIS, hur ser våra förutsättningar ut inför matchen imorgon? Man vet alltid att det inte är lätt att möta GAIS på Gamla Ullevi och de ju i ett ännu mer prekärt läge än vad vi är, så att jag räknar med att vi kommer att möta ett GAIS som är väldigt energifyllt och jag tror att de kommer att gå ut väldigt intensivt i matchinledningen så att det gäller att vi verkligen är med så snart domaren blåser igång matchen och försöka att få kontroll på händelserna.

Ni har just tränat sista passet före matchen imorgon, hur känns laget?
Det är ingen fara, jag tycker att det har sett bra ut och det har sett bra ut en längre tid under träningarna men sedan har vi fått med oss resultaten på de två sista matcherna, så jag ser fram emot matchen imorgon, det ska bli kul att få komma ner till Gamla Ullevi med mycket folk och det kommer att vara bra stämning. Vi har även med oss en buss med funktionärer så vi kommer att få lite extra stöd där nere. Så på det stora hela så ser det bra ut, vi har haft lite problem med en förkylning som har gått runt i truppen och som kanske har stört oss lite men det är sista matchen före ett kort uppehåll så det är bra att gå ut och försöka att få ut max av allting.

Självklart hoppas vi på många rödvita supportrar på Gamla Ullevi men har ni inte möjlighet att komma ner så streamas matchen av Cmore. KLICKA HÄR för att teckna ditt abonnemang och stöd samtidigt vårt kära Degerfors IF. En startelva publiceras under måndagen kl 18:00.

Vill du också vara med som bidragsgivare till vår Gratismatch den 31 Augusti? Klicka här för att registrera dig!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF