2/4
15:00

Inför Degerfors IF dam Råda IK

Nu på onsdag den 5 juni är det dags för Degerfors IF:s damer att spela sin fjärde seriematch. Hittills har damerna vunnit alla sina matcher och toppar tabellen i div 4 Östra. Tränare Patrik Werner inför hemmamatchen nu på onsdag…

11 – 0 i senaste mötet med Östra Deje IK…
Ja, (skratt) ja vad ska man säga om det?! Östra Deje hade några lägen i början av första halvlek som Lisa Andersson gjorde bra räddningar på men sedan tuggade vi igång och lagen har hittills haft det jobbigt att stå emot oss efter 20-25 minuter och då har det börjat att ramla in bollar och det gjorde det nu i söndags också. De matcherna som vi har spelat, där har vi varit mycket bättre än motståndarlagen.

Hur vanligt är det att ett div 4-lag är så överlägsna som våra damer är och ändå fortsätter att vara produktiva mot mål? Det vet jag inte! Jag har inte följt damfotbollen, men det är klart att vi har ju ett bra lag nu och framförallt som jag har sagt tidigare så har vi folk på träningarna så vi kan driva upp tempot riktigt och det syns också under matcherna att vi är ett snäpp högre än motståndarlaget i tempo. Jag tror att det har med våra träningar att göra, att vi har ett högt tempo och att vi tränar hårt och det ger utslag under matcherna.

Målgörare under söndagens match: Emilia Dahlström 4 mål, Emelie Falk 1 mål, Maja Edlund 2 mål, Sofie Petri 1 mål och Carre Karlsson 2 mål.

Hur är läget i truppen inför onsdag, det är tätt mellan matcherna…
Vi snurrade runt rätt så rejält i söndags, så det är bara bra och ska inte vara några problem.

Degerfors IF dam – Råda IK på Stora Valla onsdag 5 juni. Avspark klockan 19:00, Fri entré och Hjärtligt välkomna!

Degerfors IF damlag tackar sina samarbetspartners:

Östblocket, Socialdemokraterna i Degerfors, Bråtner Gård, Burk Butiken,Centrala Trafikskolan i Karlskoga, Christian Forsgård, Come Closer Travel, Degerfors Bed & Breakfast, Delabglava AB, Dilan Pizzeria, Elms Byggnadsfirma AB, Erika F´s Salong, Fest & Bröllopspalatset, Firma Jörgen Malmqvist, Granalytiq AB, Holmstrand Design, Illumini Lightning Co AB, Jutudden AB,

Järnbruksklubben JBK, Karlskoga & Degerfors Trädgårdstjänst AB, Karlskogahem AB,

StyRa (KD-Solskydd), Linas Hårstudio, Med Tech Equipment Sweden, Metodicum AB,

Nya Hambo Städ AB, Per Cavallie, Real AB, Smarteyes, SQS Kvalitets- och miljöledning,

Uniflex AB, VarnumHälsan AB, Vänsterpartiet Degerfors och SAAB Dynamics AB.

Fotboll för alla, alla till Valla!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF