23/9
15:00

Inför Degerfors IF dam – QBIK

Onsdag den 31 juli är det dags för DIF damer att spela sin första match efter sommaruppehållet. Matchen spelas på hemmaplan och Stora Valla, motståndet är Karlstad-laget QBIK som just nu ligger sist i tabellen med en poäng. Senaste mötet mellan lagen spelades i juni på Västerstrands IP och då vann DIF-damerna med 7 – 0.

Tre lag har utgått från div 4 östra damer, IF Nyedshov, IFK Skoghall och Norrstrands IF U vilket innebär att Degerfors damerna har halkat ner ett snäpp och ligger nu på en andraplats med nio poäng och målvakten Lisa Anderssons ”nolla” är fortfarande intakt. Hur ser det då ut i truppen efter uppehållet? Tränare Patrik Werner informerar…

Hur är läget i truppen efter uppehållet, några förändringar?
Nej det är samma gäng som förut, det är några av tjejerna som är borta på semester och så men de flesta är igång och tränar så det rullar på.

Senast vi mötte QBIK, vann DIF med 7 – 0…
Ja det var ett ganska ungt lag som vi mötte då i juni men jag vet inte riktigt hur det ser ut inför morgondagen, det är lite lurigt med de där andralagen, man vet inte riktigt vad de kommer med. Vi siktar på att göra en så bra match som möjligt och förhoppningsvis vinna den.

Tabellen ser lite annorlunda ut just nu då tre lag har utgått…
Ja det har försvunnit lag ur serien och då har de spelade matcherna också försvunnit för oss och nu ska vi spela dubbelt så det är nio matcher kvar men det är bara att göra något bra av det, självklart är det inte kul när det blir så men det är ju tyvärr så att en del lag får svårt att få ihop folk och har istället då valt att dra sig ur. Tråkigt men det är bara att gilla läget.

Självklart hoppas vi på många rödvita supportrar på plats klockan 19:00 på Stora Valla för att heja fram våra rödvita damer som tack vare sina samarbetspartners bjuder på fritt inträde! Vi uppdaterar er på vår FB-sida med halvtids- och slutresultat tillsammans med eventuella rödvita målskyttar.

Degerfors IF damlag tackar sina samarbetspartners:

Östblocket, Socialdemokraterna i Degerfors, Bråtner Gård, Burk Butiken,Centrala Trafikskolan i Karlskoga, Christian Forsgård, Come Closer Travel, Degerfors Bed & Breakfast, Delabglava AB, Dilan Pizzeria, Elms Byggnadsfirma AB, Erika F´s Salong, Fest & Bröllopspalatset, Firma Jörgen Malmqvist, Granalytiq AB, Holmstrand Design, Illumini Lightning Co AB, Jutudden AB, Järnbruksklubben JBK, Karlskoga & Degerfors Trädgårdstjänst AB, Karlskogahem AB, StyRa (KD-Solskydd), Linas Hårstudio, Med Tech Equipment Sweden, Metodicum AB, Nya Hambo Städ AB, Per Cavallie, Real AB, Smarteyes, SQS Kvalitets- och miljöledning, Uniflex AB, VarnumHälsan AB, Vänsterpartiet Degerfors och SAAB Dynamics AB.

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF