23/4
19:00

Förlust mot Boo FF

I söndags mötte Degerfors IFs damer nackalaget Boo FF för seriens andra hemmamatch. På plats fanns en otrolig publik som stöttade laget, men trots hejarop räckte det inte hela vägen och matchen slutade med förlust.

Under första halvlek spelade hemmalaget med hög kvalité och i 14 matchminuten gör Jessica Edvardsson ledningsmålet. Tio minuter senare, i 24 matchminuten utjämnar Boo FF till 1-1 och första halvlek slutar med samma poängställning.

I andra halvlek saknades den kämparglöd som lös upp stora Valla under matchens första 45 minuter, och Boo FF gör matchens tredje mål i 62 minuten. Inte långt där efter utökar motståndarna till 1-3 och matchen slutar med förlust för hemmalaget.

Tränare Toivonen om matchen:

– Lite onödigt att förlora. Vi startar väldigt bra och tar ledningen, men till slut förlorar vi på att vi tappar mittfältet med en man mindre där och det är något vi letar aktivt efter en lösning på, säger Petter Toivonen efter avslutad match.

Nästa match för Degerfors damer är nu på lördag, den 29 april, mot Smedby AIS på PreZero arena.