23/4
19:00

Factoringgruppen kliver in som tung partner i Degerfors IF

Degerfors IF välkomnar Factoringgruppen som ny guldpartner. Factoringgruppen är ett familjeägt factoringbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om småföretagande, finansiering och factoringbranschen.

– Vi är mycket glada och stolta över att Factoringgruppen har beslutat att inleda ett samarbete med Degerfors IF. Jag ser fram emot de möjligheter detta partnerskap kommer att medföra och är övertygad om att det kommer att hjälpa oss att nå nya höjder både på och utanför planen, säger Maximiliam Hane, Degerfors IF.

– Det skall bli väldigt roligt att bli en del av gemenskapen i Degerfors IF de närmsta två åren. Förhoppningsvis är detta bara början på ett långsiktigt och gynnsamt samarbete mellan oss där vi kan skapa mervärde för föreningen och samtidigt stötta den otroliga samhällsnyttan som Degen bidrar med varje dag, säger Niklas Allbäck, sponsoransvarig Factoringgruppen.

Om Factoringgruppen

Vi har valt att fokusera vår verksamhet kring factoring. Vi kan svara på alla frågor du har om att sälja fakturor, inkasso och fakturaservice.

På Factoringgruppen har vi vuxit tillsammans med våra kunder. Om det är något vår 15 år långa erfarenhet har lärt oss så är det att god service och relation är de viktigaste nycklarna till ett långt och framgångsrikt samarbete.

Vi är experter på factoring men är också duktiga på att förstå framförallt företagares behov, utmaningar och arbeta som en långsiktig partner i ditt företagande istället för att vara en snabb lösning. Det är detta som har gjort oss till det marknadsledande factoringbolag vi är idag.

Läs mer på factoringgruppens webbplats.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF