15/6
15:00

Evenemangsinformation: Degerfors IF – AIK

På lördag tar vi emot AIK i den nionde omgången av Allsvenskan på ett utsålt Stora Valla. Precis som mot Djurgården senast så ställer Bosna till med fest i Kanadaskogen, där det finns mat, dryck och trevligheter från kl. 12:00 och framåt. Varmt välkommen på ännu en folkfest.

Degerfors har hittills skrapat ihop sex poäng på åtta matcher, medan AIK står på sju poäng. ”Rö’vitt” är inne i en tung period just nu och har på de senaste tre matcherna lyckats göra ett mål och släppt in 14. Det är ett mycket revanschsuget Degerfors som ställs mot AIK på lördag och till matchen ser alla spelare ut att vara tillgängliga för spel.

Degerfors och AIK har drabbat samman två gånger på Stora Valla sedan Degerfors gick upp i Allsvenskan igen. 2021 slutade matchen med en 2-1-vinst för Degerfors och i fjol blev det oavgjort 1-1. Matchen på lördag är mycket viktig för de bägge lagen och

Avspark: Lördag den 20 maj kl. 15:00 på Stora Valla.

BiljetterHittar du via den här länken (öppnas i ny flik).

TV-sändning: Matchen visas i Discovery+. Under hela 2023 kan du som inte är på plats på arenorna se Degerfors IF:s allsvenska matcher live på Discovery Plus. Om du tecknar ditt abonnemang via den här länken (öppnas i ny flik) så går en del av avgiften till Degerfors IF.

Ladda upp i Kanadaskogen

Degerfors IF och Bosna bjuder in till fest innan matchen! Från klockan 12:00 är du varmt välkommen till Kanadaskogen för att ladda upp. Förutom trevligt umgänge, så finns det även gott om god mat och dryck.

Mat från Julins Backyard Barbecue

Ladda upp med någonting RIKTIGT gott inför matchen. På plats i Kanadaskogen är inga mindre är Julins Backyard BBQ som serverar autentisk Texas barbecue i världsklass. Menyn hittar du här.

Livemusik på Stora Valla

Klockan 13:30 öppnar entréerna till Stora Valla. Du som hellre vill ladda upp inne på arenan är hjärtligt välkommen till Vallabaren, där det som vanligt finns mat, dryck och livemusik.

Matchens vara – Hoodie för 449 kr!

Priset gäller endast i Stora Vallas souvenirbod. Vill du köpa dig en sån här schysst hoodie redan idag så hittar du den i vår webbshop!

Kom och säg hej till Lava!

Vår fantastiska maskot Lava är naturligtvis på plats på lördag för att hänga med de yngsta supportrarna och heja fram Degerfors till tre poäng.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF