15/4
19:00

En halv mille!

Med fem dagar kvar till ”Tro på det”-matchen mot Västerås SK kan vi med stor glädje och tacksamhet meddela att ni har samlat in en halv mille till Degerfors IF. Kära Degerforssupportrar, det här är ren och skär uppvisning från er sida.

Det vi redovisar här är endast bidrag från privatpersoner som betalat via hemsidan. Nu kommer vi inte redovisa några summor förrän på matchdagen. Bidrag från företag och bidrag från privatpersoner som skickat pengar via Swish eller till vårt bankgiro ska adderas till totalsumman. Det slutgiltiga resultatet av insamlingen kommer presenteras i Cityradion 103,8 på måndag klockan 08:00.

Vill du också vara med och bidra till ”Tro på det”-matchen? Läs mer här.

Då det har kommit till vår kännedom att vissa haft tekniska problem med betalningslösningarna kan vi informera om att det går att Swisha klubben direkt på 123 628 43 01. Viktigt att ni skriver ”Tro på det”-matchen i Swish-meddelandet. Du som betalar 1 050 kronor eller mer får en ”Tro på det”-halsduk. Skriv din mailadress i samma Swish-meddelande så att vi kan kontakta dig angående halsduken.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF