2/4
15:00

Degerfors IF dam – Råda IK, tredje gången gillt

Imorgon tisdag den 6 augusti är det dags för DIF damer att möta Råda IK på hemmaplan och Stora Valla. Råda IK är det enda laget i div 4 Östra damer som DIF damerna ännu inte mött, då Råda ställt in två tidigare matcher på grund av att de tyvärr inte fått ihop spelare till ett helt lag. Degerfors IF:s damer mötte senast Karlstad-laget QBIK också på Stora Valla och då vann våra rödvita damer med 8 – 0. Tränare Patrik Werner inför tisdagens match…

Damerna vann sin senaste match mot QBIK med 8 – 0, de krigar på…
Ja så är det ju, den matchen såg ut ungefär så som de andra matcherna har gjort, skillnaden nu var att vi fick hål rätt så tidigt och det har vi inte lyckats med förut utan det har tagit ungefär 20 – 25 minuter men nu ramlade det på rätt så bra redan från början. Den första halvleken var en av de bättre som vi gjort på hela säsongen och det var många saker som var bra i matchen.

I och med den segern så gick ni upp i serieledning…
Ja det är bra att vi är tillbaka där, vi har inte förlorat någon match ännu och vi har spelat en match mindre än tvåan som är Filipstads FF och de möter vi på måndag 12 augusti kl 19:00 också på Stora Valla. Så vi får se men det är klart att vi siktar på att vinna den matchen också och vinna serien.

Lisa Andersson som är damernas målvakt håller fortsatt ”nollan”…
Ja det har hon gjort och det är klart att det är extra kul och det får vi försöka att hålla i men det kommer ju att bli svårare. Det är Östra Deje som vi mötte tidigt i serien och det var de som har haft mest lägen på oss. Självklart vill vi gärna ha kvar den nollan så länge det går.

Hur är läget i truppen inför tisdagens match?

Ja, det är Emilia Dahlström som har haft känningar i ett lår så hon var inte med och spelade sist, utan hon satt på bänken så vi får se där hur hon känner sig. Annars är det som alltid, någon är borta och någon jobbar men på det stora hela har vi ett bra gäng.

Vad vet vi om Råda IK?
Ingenting, det är det enda lag som vi inte har mött ännu och nu ska vi möta dem tre gånger under hösten så vi lär få reda på vad de är för några.

Självklart hoppas vi på många rödvita supportrar på plats klockan 19:00 på Stora Valla för att heja fram våra rödvita damer som tack vare sina samarbetspartners bjuder på fritt inträde! Vi uppdaterar er på vår FB-sida med halvtids- och slutresultat tillsammans med eventuella rödvita målskyttar.

 Degerfors IF damlag tackar sina samarbetspartners:

Östblocket, Socialdemokraterna i Degerfors, Bråtner Gård, Burk Butiken,Centrala Trafikskolan i Karlskoga, Christian Forsgård, Come Closer Travel, Degerfors Bed & Breakfast, Delabglava AB, Dilan Pizzeria, Elms Byggnadsfirma AB, Erika F´s Salong, Fest & Bröllopspalatset, Firma Jörgen Malmqvist, Granalytiq AB, Holmstrand Design, Illumini Lightning Co AB, Jutudden AB, Järnbruksklubben JBK, Karlskoga & Degerfors Trädgårdstjänst AB, Karlskogahem AB, StyRa (KD-Solskydd), Linas Hårstudio, Med Tech Equipment Sweden, Metodicum AB, Nya Hambo Städ AB, Per Cavallie, Real AB, Smarteyes, SQS Kvalitets- och miljöledning, Uniflex AB, VarnumHälsan AB, Vänsterpartiet Degerfors och SAAB Dynamics AB.

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF