15/6
15:00

Dario Miskic lämnar Degerfors

Idag måndag den 17 juni har Degerfors IF och målvakten Dario Miskic ursprungligen från Dynamo Zagreb brutit kontraktet och bestämt sig för att gå skilda vägar. Sportchef Patrik Werner sa så här:

-Vi har haft en dialog med Dario under våren och han är inte helt nöjd med att inte fått speltid och har vi har vetat om att om det ser likadant ut för honom till sommaren så vill han få möjligheten att hitta något annat. Vi träffades idag på morgonen och gjorde vi klart att vi bryter vårt avtal och han är nu fri att lämna Degerfors för någon annan klubb. Det är självklart viktigt för honom i hans ålder att stå för att få utveckling. Vi har haft en dialog under resans gång och Dario har ju haft en fin utveckling sedan han kom och just nu har vi två bra målvakter och då är det ju alltid en som hamnar i kläm, så jag förstår att han är ute efter speltid och vill vara förstemålvakt i den karriärskurvan han är.

Detta betyder att vi under sommaren kommer att se över vår egen målvakts situation, vi har turen att ha haft tre målvakter; Ismael Diawara, Dario Miskic och Hugo Claesson. Fönstret är ju inte öppet för oss ännu men det öppnar den 15 juli, säger sportchef Patrik Werner.

Vi önskar naturligtvis Dario all lycka i framtiden och tackat honom för den här tiden i rödvitt!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF