Daniel Krezic klar för Degerfors IF

Degerfors IF förstärker truppen med Daniel Krezic som blir det tredje nyförvärvet inför den allsvenska säsongen 2022. Den 25-årige yttermittfältaren kommer närmast från Varbergs BoIS och har skrivit på ett tvåårsavtal.

Daniel Krezic är skolad i BK Häckens akademi men tog klivet till Allsvenskan via Oddevold och senare Varberg. Han var en av spelarna som var med och spelade upp Varberg i Allsvenskan för första gången. En del landslagsspel har det också blivit för mittfältaren, som representerat flera av Makedoniens ungdomslandslag.

Daniel Krezic beskriver sig själv som en snabb, passningsskicklig spelare och ser fram emot att få sätta på sig den röd-vita tröjan.

– Det känns mycket bra att få vara på plats i Degerfors och komma igång. Jag har koll på flera spelare i truppen och jag älskar sättet som Degerfors IF vill spela på. Spelsättet var den största anledningen till att jag ville komma hit, säger Daniel Krezic.

Sportchef Patrik Werner ser fram emot att få se Daniel Krezic på planen.

– Det är en spelare som passar perfekt in hos oss med sin snabbhet. Han hade ett kanon-år 2020 men var tyvärr skadad under större delen av 2021, men får han vara hel kommer han att vara ett jättebra tillskott till truppen.

Varmt välkommen till Degerfors, Daniel Krezic.

Scroll to Top