5/6
19:00

Bokadirekt.se – Ny guldpartner till Degerfors IF

Vi välkomnar Bokadirekt.se som ny dräkt- och guldpartner till Degerfors IF:s herrlag.

Bokadirekt är Sveriges största app för bokning av främst skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör Bokadirekt nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Boka frisörer, massörer, fotvårdare, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mycket mer.

– Jättekul att inleda ett nytt spännande samarbete med en så stor aktör som Bokadirekt, som blir ny dräkt– och guldpartner i Degerfors IF. Intresset för Degerfors IF växer och det är oerhört kul att vi hittar samarbeten inte bara i närområdet, utan även runt om i Sverige. Vi hälsar Bokadirekt.se varmt välkomna till klubben, säger Leif Olsson, marknadschef i Degerfors IF.

– Som hela Sveriges bokningstjänst för skönhet och hälsa så har vi ett stort intresse för hela Sverige – även utanför storstadsområdena. Vi tror att fotboll i allmänhet och Degerfors IF i synnerhet är en bra plattform för att lära fler män att börja boka tid hos frisören, barberaren eller massören och sluta med drop in. Sen saknar vi anslutna salonger i Degerfors och tycker det är synd att behöva åka till Örebro för en Bokadirekt-klippning, säger Christian Fricke, VD på Bokadirekt.se.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF