Bli medlem 2022

Degerfors IF är en fotbollsförening som bygger sin verksamhet på medlemskap och utöver att det tydliggör din tillhörighet till klubben är det även en ovärderlig inkomstkälla för föreningen. Under 2021 ökade vårt medlemsantal och vi är nu över 2 000!

Att vara medlem i Degerfors IF kostar 1 krona om dagen, 365 kronor per kalenderår! För en hel familj, oavsett antal familjemedlemmar, är priset 700 kronor per år.

Medlemskorten 2022 skickas ut i mitten av mars.

Betalningsalternativ:
– Bankgiro 658-8933
  Ange personnummer, mobilnummer och mailadress.

– Swish 123 628 43 01
  Ange personnummer och mailadress.

– Hemsidan
  Skaffa ditt medlemskap genom att klicka på knappen ”Bli medlem” här nedan.

Om du är medlem och vi har tillgång till din mailadress får du ta del av ett medlemsexklusivt utskick inför varje rödvit hemmamatch i allsvenskan.

Du får också:
15% rabatt i vår souvenirshop
15% rabatt på service hos Karlskoga bilteknik
20% rabatt på guldtvätt, diamanttvätt och briljanttvätt hos Storängen bilvård

 

***

Det är viktigt för oss som klubb och på Föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som tex namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter?

Besök http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/ samt http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/.

Scroll to Top