12/11
15:00

Alla till Valla med Tyra Eriksson och Patrik Werner

I det andra avsnittet av Alla till Valla möter vi damlagets Tyra Eriksson och manager Patrik Werner. Damlaget har avancerat från division 4 till divison 1, på tre år. I år ställs de mot länsrivalerna Rävåsens IK Karlskoga och Örebro SK i fyra glödheta derbyn. Tyra och Patrik ger oss en inblick i Degerfors IF:s damverksamhet och pratar bland annat om det som varit, men också om vad som komma skall.

Stora Valla har under lång tid varit en stolt bygds naturliga medelpunkt, ett pulserande hjärta för generationer.

Stora Valla är ett nöjesfält av minnen, ljusa såväl som mörka. Några av fotbollens vackraste (och hemskaste) ögonblick har utspelats här. Stjärnor har tänts och myter skapats, hjältedåd samlats som dagg på varje grässtrå. Alla sånger som sjungits genom åren kan man höra om man står alldeles stilla och sluter ögonen. Lyssna. Vi är alla en del av denna historia.

För 30:e gången är Stora Valla en allsvensk arena. De stora lagen kan säga vad de vill. De kan muttra om allt det de privilegierade alltid muttrar om. Men detta är en borg för rödvita drömmar.

Stora Valla är svensk fotbolls innersta väsen. Därför heter vi Alla Till Valla. Det är härifrån vi utgår. Det är här vi visar resten av landet att alla som älskar fotboll duger som de är. Det är härifrån vi slår resten av Sverige med häpnad.

Alla Till Valla är en mötesplats för alla som älskar Degerfors och för alla de som ännu inte fattat att de gör det.

OBS! I slutet av avsnittet berättar Patrik Werner kort om nyförvärven i herrtruppen. När det här avsnittet spelades tillhörde inte nyförvärven Daniel Krezic, Dijan Vukojevic, Ronald Mukiibi och Rasmus Örqvist Degerfors IF.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF