12/11
15:00

Alla till Valla med Natalie Morgenstern

I det sjätte avsnittet möter vi Natalie Morgenstern, fysioterapeut i Degerfors IF. Natalie tar oss med bakom kulisserna i herrlaget och berättar om arbetet med att förebygga och behandla skador. Hon berättar om det respektfulla förhållandet hon har med spelarna, vad som driver henne och om de utmaningar som finns.

Stora Valla har under lång tid varit en stolt bygds naturliga medelpunkt, ett pulserande hjärta för generationer.

Stora Valla är ett nöjesfält av minnen, ljusa såväl som mörka. Några av fotbollens vackraste (och hemskaste) ögonblick har utspelats här. Stjärnor har tänts och myter skapats, hjältedåd samlats som dagg på varje grässtrå. Alla sånger som sjungits genom åren kan man höra om man står alldeles stilla och sluter ögonen. Lyssna. Vi är alla en del av denna historia.

För 30:e gången är Stora Valla en allsvensk arena. De stora lagen kan säga vad de vill. De kan muttra om allt det de privilegierade alltid muttrar om. Men detta är en borg för rödvita drömmar.

Stora Valla är svensk fotbolls innersta väsen. Därför heter vi Alla Till Valla. Det är härifrån vi utgår. Det är här vi visar resten av landet att alla som älskar fotboll duger som de är. Det är härifrån vi slår resten av Sverige med häpnad.

Alla Till Valla är en mötesplats för alla som älskar Degerfors och för alla de som ännu inte fattat att de gör det.

Alla är välkomna. Dörren står öppen.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF