15/6
15:00

Alla till Valla med Christos Gravius

Stora Valla har under lång tid varit en stolt bygds naturliga medelpunkt, ett pulserande hjärta för generationer.

Stora Valla är ett nöjesfält av minnen, ljusa såväl som mörka. Några av fotbollens vackraste (och hemskaste) ögonblick har utspelats här. Stjärnor har tänts och myter skapats, hjältedåd samlats som dagg på varje grässtrå. Alla sånger som sjungits genom åren kan man höra om man står alldeles stilla och sluter ögonen. Lyssna. Vi är alla en del av denna historia.

För 30:e gången är Stora Valla en allsvensk arena. De stora lagen kan säga vad de vill. De kan muttra om allt det de privilegierade alltid muttrar om. Men detta är en borg för rödvita drömmar.

Stora Valla är svensk fotbolls innersta väsen. Därför heter vi Alla Till Valla. Det är härifrån vi utgår. Det är här vi visar resten av landet att alla som älskar fotboll duger som de är. Det är härifrån vi slår resten av Sverige med häpnad.

I första avsnittet möter vi Christos Gravius. Han kritade på ett nytt kontrakt i julas och kan komma att bli en bärande spelare under 2022. Hör och se honom i ett samtal om identitet, stolthet och drömmar. Hur såg vägen till Degerfors ut? Hur trivs han här? Vad säger han om säsongen 2021? Vad tror han om de svåra andra året i Allsvenskan? Hur ser han på sin egen roll i laget? Vad drömmer han om i sitt fotbollsliv?

Alla Till Valla är en mötesplats för alla som älskar Degerfors och för alla de som ännu inte fattat att de gör det.

Alla är välkomna. Dörren står öppen.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF