4/5
15:00

Vinst mot Forsby FF

Under lördagen spelade Degerfors IF damer sin sista träningsmatch innan seriestart. Matchen gick av stapeln på Stora Valla och motståndarna var Forsby FF.

Med i startelvan fanns Degerfors IFs senaste nyförvärv, Sara Sandberg, som tillsammans med Jessica Edvardsson och Ellen Hultgren sköt in 5 mål under matchens gång.

Redan i 9:e minuten tog Degerfors IF ledningen när Edvardsson sköt in lagets första mål, och inte långt där efter säkrade hon lagets andra och tredje mål. Innan andra halvlek var slut fick Sandberg göra sitt premiärmål och matchen gick in andra halvlek med ställningen 4-0.

Degerfors höll övertaget även hela andra halvlek och Hultgren gör 5-0 i 73:e minuten. Matchen blåses av och Degerfors IF står som vinnare i säsongens sista träningsmatch!

– Det var en rolig match och vi gör en bra insats. Lite besviken på min egna prestation, men med lite träning är jag nog snart på banan! säger Sara Sandberg.

Nu laddas det om inför seriestart 10 april på Stora Valla när damerna ställs emot Husqvarna FF.