2/4
15:00

Vi presenterar #23 Emil Portén

Degerfors IF har nöjet att presentera ännu ett av säsongens nyförvärv, Emil Portén 19 år. Emil är en offensiv kraft som har presterat väldigt bra i våra tipselitlag och gjorde under 2018 trettio mål för Degerfors IF U19. Här berättar han om sina personliga mål för säsongen och skickar också en hälsning till DIF supportrarna!

Beskriv dig själv som spelare med tre ord…
Det är svårt, men rätt så rapp kanske, bra skott och målfarlig.

När bestämde du dig för att fotbollen skulle bli din karriär?
Det var i december när Degerfors ringde och frågade mig. Jag har alltid försökt att jobba för det men det har varit mer en dröm och en strävan sedan jag började spela vid 7 års ålder.

Vad är din personliga målsättning med säsong 2019?
Det är att vara med och slåss om en startplats såklart, mitt första mål var att slå mig in i en trupp och det känns det som jag har gjort.

Vad gör du på fritiden?
Jag ska snart börja jobba tillsammans med min pappa i hans entreprenadfirma i Charlottenberg. Annars blir det mycket att hänga med kompisar och fika och dricka kaffe, jag dricker rätt mycket kaffe (skratt).

Favoritmat?
Mmmm, husmanskost.

Vad lyssnar du helst på för musik?
(skratt) Bruce Springsteen

Senast sedda film?
Ja du… Snuten i Hollywood, tror jag det var.

En hälsning till DIF supportrarna?
Ta er ner till Valla och stötta oss, så ska vi i laget göra vårt yttersta!

Följ Emil på Instagram: @emilporten

Välkommen till Degerfors IF Emil!

Med bara fem dagar kvar till årets hemmapremiär på Stora Valla, är det säkrast att köpa din biljett redan nu genom att klicka här!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF