12/11
15:00

Tack Gustaf Lagerbielke för din tid i Degerfors IF

Gustaf Lagerbielke anslöt till Degerfors IF på lån från Elfsborg i somras och kom att bidra starkt till att laget behöll sin plats i Allsvenskan. Gustafs tid i Degerfors IF har kommit till sitt slut och förra veckan gjorde han sin sista träning med laget.

Gustaf Lagerbielke:

– Det har varit en fantastisk tid i Degerfors och det har varit roligt ända sen jag satte foten på Stora Valla för första gången. Alla spelare, ledare, supportrar och all personal har tagit emot mig på ett otroligt fint sätt. Jag har mått väldigt bra under tiden i Degerfors och är väldigt tacksam för hela den här upplevelsen, säger Gustaf Lagerbielke.

– Den stora höjdpunkten från tiden i Degerfors var poängen borta mot Malmö. Att få fira på bussen hela vägen hem och sedan fira på Bosna med supportrarna. Det är svårslaget. Under själva säsongen var nog mitt mål mot Sundsvall det starkaste minnet. Inte bara för att det var mitt första allsvenska mål, utan även för att det var en riktig ångestmatch där vi låg på nedflyttningsplats och mycket stod på spel.

– Det jag tar med mig från tiden i Degerfors är främst hur viktigt det är att må bra och att ha kul. När man mår bra och har roligt hela tiden, så går det bra på planen också. Det har förstärkts för mig under den tiden som jag varit i Degerfors. Det har verkligen varit kul hela tiden och det är ju därför man spelar fotboll, det är det som är det viktiga. Alla människor som jag träffat i och runt föreningen kommer jag att minnas för resten av livet.

Degerfors IF vill rikta ett stort tack till Gustaf för hans insatser i den röd-vita tröjan och önskar honom ett stort lycka till framöver.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF