12/11
15:00

Tack för allt, Sean Sabetkar

Degerfors IF önskar tacka Sean Sabetkar för hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom ett varmt lycka till i framtiden. Föreningen och Sean har ömsesidigt valt att bryta avtalet, som egentligen löper ut vid årsskiftet. Matchen mot Hammarby på torsdag blir hans sista i Degerfors IF.

Sean Sabetkar kom till Degerfors IF från Västerås SK inför den allsvenska säsongen 2021. Totalt blev det 46 matcher i Allsvenskan för Sean, som under en stor del av dessa bar kaptensbindeln.

”Allting som har en början har ett slut. Det finns många jag vill tacka så jag ska försöka hålla det kort.

Först och främst vill jag tacka Patrik Werner och hela tränarstaben som valde att tro på mig och ge mig möjligheten att spela fotboll på den högsta nivån i Sverige – något som varit en dröm sedan barnsben.

Tack till medicinska teamet med Natalie i spetsen – Natalie, du är facit.

Sedan vill jag tacka mina lagkamrater som förgyllt varenda dag senaste åren – jag uppskattar er alla.

Jag vill även tacka er supportrar som stöttat och rest land och rike för att tillsammans plocka poäng. Även ett stort tack till er alla som personligen skrivit till mig under åren både när det gått bra och mindre bra – ni vet vilka ni är.

Det finns också många ideella krafter runtomkring klubben som hjälps åt för att driva klubben framåt – ni är maskiner rakt av.

Sist och störst vill jag tacka Stisse och Bengan, det finns inte superlativ nog för att beskriva er – ni är Degerfors IF.

På återseende och glöm inte att välja glädjen, uppskatta livet och se framåt – det är ju trots allt alltid en ny dag imorn’” – Sean Sabetkar.

Patrik Werner om Sean

– Sean är en bra fotbollsspelare men framför allt en grym människa. Hans betydelse på planen och i omklädningsrummet har varit enorm och han har varit oerhört professionell under hela sin vistelse. Vi kommer definitivt att hålla kontakten framöver och han är välkommen att axla rollen som vice sportchef när han lagt av med fotbollen. En oerhört fin människa som jag önskar all lycka framöver.

Degerfors IF önskar tacka Sean Sabetkar för hans insatser både på och utanför planen och ett varmt lycka till från hela föreningen.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF