Stärk din hälsa och Degerfors IF på samma gång!

Vi har glädjen att presentera ett nytt samarbete med digitala hälsoplattformen PerformIQ Life. Tillsammans kan vi nu öka välmåendet i och runt föreningen genom träningspass, goda och lättlagade recept, kunskapshöjande poddar, föreläsningar och mycket mer.

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform fullspäckad av träningspass, utmaningar, recept, kurser, föreläsningar och poddar. Deras inspiratörer är världsstjärnor och experter inom sina områden. De förklarar vad som händer i kroppen, hur du utvecklar din hjärna och hur rörelse påverkar din hälsa. Allt utifrån just din utgångspunkt.

1 års medlemskap 299 kr

299 kr per medlemskap (ord. pris 1 390 kr)
120 kr per sålt medlemskap går direkt till föreningen
50 kr per sålt medlemskap går till Valla för Alla
Passa på att stötta Degerfors IF samtidigt som du får möjlighet att stärka din egen hälsa!

Som medlem får du

  • Tillgång till över 500 träningspass & träningsformer
  • Mental & fysisk utveckling med kända profiler
  • Ny inspiration till köket med hundratals recept
  • Anpassad träningsaktivitet efter dina behov
  • Motivation & inspiration att nå dina mål

Läs mer och bli medlem här
Glöm inte att ange koden DIF för 78% rabatt!

Detta går ditt stöd till

Degerfors IF ska med engagemang och gemenskap bedriva en publikvänlig och attraktiv fotboll på elitnivå i trivsam miljö. Med vår historia som bas vill vi värna, bevara och utveckla Degerfors IF:s unika rötter och tradition samt främja modet till förnyelse, utveckling, engagemang och gemenskap med föreningsmodellen i centrum.

Degerfors IF strävar alltid efter att väva samman elit och bredd, med starka band till regionen. Vår akademi ska hålla toppklass, samtidigt som vi stöt-tar spelar- och ledarutveckling i föreningar runtom i regionen. Degerfors IF:s representationslag på herrsidan spelar i Allsvenskan och på damsidan i division 1. Vi har också akademiverksamhet (15–19 år), barn- och ungdomsfotboll, parafotboll och E-sport. Barn- och ungdomsverksamheten i Degerfors IF engagerar i dagsläget över 350 aktiva spelare.

Valla för alla

Degerfors IF ska representera delaktighet. Oavsett om du är spelare, ledare, förälder, funktionär, publik, sponsorpartner eller stolt supporter är du välkommen till oss på Stora Valla. Vi arbetar kontinuerligt för att alla som kommer i kontakt med Degerfors IF ska känna sig inkluderade och välkomna. De ideella krafterna spelar en central roll för oss som förening och vår verksamhet ska alltid bedrivas med ett stort hjärta för Värmland med omnejd. Valla för alla!

Scroll to Top