23/4
19:00

Seid Korać lämnar Degerfors IF

Degerfors IF säljer Seid Korać till den serbiska klubben FK Vojvodina. Övergången sker omgående.

Den 22-årige mittbacken Seid Korać kom till Degerfors IF från den cypriotiska klubben Akritas Chlorakas inför säsongen 2023. Under sitt år i föreningen har han gjort 29 tävlingsmatcher.

I söndags gjorde Seid sin sista träning i Degerfors IF.

– Stort tack till alla supportrar för allt stöd jag fått och tack till alla i Degerfors IF för att de tagit hand om mig sedan jag kom. Jag vill att alla ska veta att jag alltid gett 150 procent för föreningen, oavsett om det varit på träning eller match, säger Seid.

Degerfors IF vill tacka Seid för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF