12/11
15:00

Sebastian Olsson tillbaka i Degerfors IF

Den 27-årige mittfältaren Sebastian Olsson har skrivit på ett 3-årigt avtal med Degerfors IF. Olsson spelade i rödvitt under säsongerna 2016 och 2017 för att sedan lämna för Trelleborgs FF och återvänder nu till Degerfors inför 2020. Sportchef Patrik Werner säger så här om hemvändaren:

Sebastian spelar centralt i mitten och han var väldigt duktig när han gick, han har varit borta från oss under två år nu och han har varit en av Trelleborgs bästa spelare nu. Han är en riktigt bra mittfältare som också har anknytning hit, vi har naturligtvis har konkurrens från andra lag men när han kunde tänka sig att återvända så var det mycket glädjande för vår del. Det känns jättebra, Sebastian är en mycket bra och kompetent spelare, säger Patrik Werner.

Grattis till ditt nya kontrakt och välkommen tillbaka!
Tack så mycket! Det känns jäkligt bra och det är skönt att allt är klart så att man slipper vela omkring (skratt). Jag hade en väldigt bra tid i Degerfors tidigare och jag trivdes otroligt bra med både ledare och spelare och föreningen och det är väl det jag har saknat lite, så därför ska det bli skönt att komma tillbaka.

Nya tränare inför 2020, vad känner du för dem?
Jag tror att de kommer att göra ett bra jobb! De har arbetat vid sidan av Stefan Jacobsson nu i tre år och har verkligen varit en del av Degerfors IF:s resa de senaste åren så de kommer att bygga vidare på det och det tror jag kommer att bli jäkligt bra!

Vi hälsar Sebastian Olsson hjärtligt Välkommen tillbaka till Degerfors IF!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF