2/4
15:00

Nikola Djurdjic har ordet: Ber om ursäkt

Jag vill be om ursäkt till mina lagkamrater, mina tränare och framförallt klubbens supportrar. Jag inser att synas ute dagen innan match inte är lämpligt, och därför ber jag om ursäkt.

Jag har alltid under hela min karriär varit professionell och alltid gett 100% på träning och match, för alla klubbar jag spelat för. Förra veckan så brast jag i omdömet, och även om jag inte drack en droppe alkohol, så har jag förstått att det var olämpligt att befinna mig ute natten innan match.

Jag hoppas att vi gemensamt kan vända det här och rädda Degerfors IF kvar i allsvenskan, och jag kommer fortsätta ge allt på varje träning och match, samt fortsätta stötta resten av laget.

Nikola Djurdjic

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF