15/6
15:00

Karim Mammar klar för Degerfors IF

Den 26-årige försvararen Karim Mammar har skrivit ett treårsavtal med Degerfors IF. Karim kommer senast från AFC Eskilstuna, där han under 2022 varit lagkapten och stått för en mycket stark säsong.

Karim är fostrad i Vasalunds IF och sedan dess har det blivit sejourer i Råsunda IS, Eskilstuna City, Sollentuna IF, Norrby IF och nu senast AFC. Under 2022 gjorde Karim sex mål och fyra assist på 25 matcher i Eskilstuna-laget.

– Det känns bra och jag är glad över att vara i Degerfors IF. Jag har bra koll på laget sedan tidigare och jag har många vänner som spelat i och spelar här idag. Det jag vet är att det är en familjär klubb med många fans och ledare som jobbar för klubben och bryr sig väldigt mycket om den. Det passar mig väldigt bra, säger Karim Mammar.

– Jag är explosiv, snabb, har en känslig vänsterfot, gillar att hänga med i anfall och är väldigt bra på att försvara. Först och främst ska jag ta för mig både på och utanför planen. Jag är här för att konkurrera på riktigt och jag ser mig ta en plats i elvan.

Sportchef Patrik Werner om nyförvärvet Karim Mammar

– I Karim får vi ett starkt tillskott till vår backlinje. Det är en spelare som är bra med både fötter och huvud och som kan spela på flera olika positioner. Han är en spelare som gillar att ta sig upp i banan och som passar in i vårt sätt att spela fotboll. Han är målfarlig och har en fin vänsterfot.

Välkommen till Bruket, Karim Mammar!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF