2/4
15:00

Har du säsongskort men kan inte gå på matchen? Se hit!

Nu kan du, både som företag och privatperson med säsongskort, upplåta din plats till någon annan när du själv inte kan vara på Stora Valla. Följ guiden nedan för att se hur du gör.

Det återstår fyra hemmamatcher för Degerfors IF i Allsvenskan 2022 och föreningens ambition är att fylla Stora Valla så gott det går varenda match. Under säsongen har ett antal stolar stått tomma på huvudläktaren och vi får ofta frågan varför. Svaret är oftast enkelt. Platsen tillhör förmodligen en säsongskortsinnehavare som inte är på plats och Degerfors IF har inte haft ett system där man tillfälligt kan upplåta sin biljett till någon annan. Nu finns en sådan lösning på plats.

Följ de fem enkla stegen nedan för att tillfällig göra din plats tillgänglig för någon annan. Du väljer själv vilken eller vilka matcher du upplåter din plats till någon annan. Ditt säsongskort är fortfarande giltigt och du behåller naturligtvis din plats i de övriga matcherna.

Gå in på www.degerforsif.ebiljett.nu. Klicka på de tre strecken (menyn) längst upp i det vänstra hörnet.

Välj ”LOGGA IN” och logga in med dina uppgifter.

När du loggat in klickar du på menyn (de tre strecken längst upp till vänster) och väljer ”MITT KONTO”.

Här hittar du dina aktiva säsongsbiljetter. Klicka på ”AVAKTIVERA PLATS” för att komma till nästa steg.

Nu får du upp de fyra återstående hemmamatcherna i en lista. Klicka på ”AVAKTIVERA PLATS” för att göra din plats tillgänglig för någon annan. Om du avaktiverar din plats i till exempel matchen mot Djurgården, så kommer du fortfarande ha din plats kvar i de kvarvarande tre matcherna mot Sirius, Göteborg och Värnamo. Du lånar bara ut platsen för den matchen du väljer att avaktivera.

Färdigt! Stort tack till dig för att du hjälper till att fylla Stora Valla, även när du inte är på plats!

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF