5/6
19:00

Gotländsk målspruta, första nyförvärvet inför 2020

Villiam Dahlström 22-årig forward från FC Gute och Gotland är Degerfors IF:s första nyförvärv inför säsongen 2020. Dahlström gjorde under denna säsong 22 mål på 25 starter och Sportchef Patrik Werner säger så här om sitt nyförvärv:

– Han är en snabb och målfarlig offensiv spelare från Visby, som öst in mål för sitt lag. Villiam Dahlström har skrivit på ett 3-årsavtal och det ska bli mycket spännande att följa honom hos oss. Villiam ansluter till truppen när träningen drar igång under januari 2020.

Villiam Dahlström Grattis till ditt nya kontrakt med Degerfors IF…
Tack, det ska bli superkul!

Berätta för oss, vem är Villiam Dahlström?
Jag har levt hela mitt liv på Gotland och har spelat sju säsonger i FC Gutes div. 2-lag. Jag spelar som anfallare och är en offensiv spelare. Jag kommer att flytta till Degerfors med min familj som består av min flickvän och vår son som nu är 2 månader.

Du är en riktigt målspruta, 22 mål på 25 matcher i år…
Ja man försöker ju i alla fall (skratt). Det här är mitt första år som forward, jag har tidigare spelat som ytter så det var bara att lära sig.

Vad vet du om Degerfors?
Självklart har jag följt laget och speciellt nu under de senaste veckorna, men jag har haft bra koll på Superettan över lag. Degerfors har några spelare som jag har spelat mot tidigare i lägre divisioner. Erik Björndahl spelade i Forward och då var vi toppkonkurrenten. För övrigt har jag lite dålig koll på Degerfors som samhälle men vi har en del spelare som provspelat hos er och de har varit positiva.

Vi hälsar naturligtvis Villiam Dahlström med familj hjärtligt välkomna till Degerfors IF!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF