27/7
15:00

Degerfors IF får hem Ferhad Ayaz

Ayaz debuterade den 19 augusti 2012 för Degerfors IF i Svenska Cupen mot Örgryte IS och spelade sedan för Degerfors IF fram till 2014 då han lämnade klubben för turkiska Gaziantepspor, sedan 2018 har Ferhad spelat i Dalkurd och nu är han alltså tillbaka i Degerfors IF, kontraktet sträcker sig över 1 ½ år. Sportchef Patrik Werner informerar:

– Ja vi ser fram emot att få ”hem” Ferhad Ayaz igen, han är en offensiv spelare som kan spela på kanten, som tia eller forward, hans spelstil påminner mycket om Rasmus Alms spel med sin fart. Vi känner till honom mycket väl, jag har ju haft honom själv och han är en klasspelare i Superettan och jag tror att han kommer att visa sig från sin bästa sida på en gång.

Välkommen tillbaka till Degerfors IF Ferhad Ayaz…
Tack så mycket! Det känns bra att vara tillbaka, det var länge sedan nu så det känns skönt att få återvända, det är något som jag har velat göra länge så det ska bi jättekul. Jag kommer att ansluta till träningen med truppen redan nu på fredag men däremot kommer jag inte att spela på lördag mot Jönköpings Södra då jag är avstängd. Men jag hoppas på att kunna starta på Stora Valla när Varbergs BoIS gästar oss den 3 augusti.

Hjärtligt Välkommen till Degerfors IF Ferhad Ayaz!

Åsa Holmstrand
Degerfors IF

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF