28/5
19:00

Daniel Krezic lämnar Degerfors IF

Degerfors IF och Daniel Krezic går skilda vägar och är överens om att bryta kontraktet i förtid.

Den 26-årige mittfältaren kom till Degerfors IF från Varbergs BoIS inför säsongen 2022. Det återstår knappt ett år på det kontrakt som föreningen och Daniel nu ömsesidigt valt att bryta.

– Jag vill tacka alla i föreningen som gör ett fantastiskt jobb, mina lagkamrater som alltid stått bakom mig, samt alla supportrar som stöttat mig under denna period. Jag har haft en fantastisk tid i Degerfors, men detta är det bästa för båda parter, säger Daniel Krezic.

Degerfors IF tackar Daniel Krezic för hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom ett varmt lycka till framöver.

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2024 Degerfors IF